Waarom Happy

Workers EU Recruiting?

Wij zijn een werving- en selectiebureau voor Europese werknemers in de bouw en techniek in Nederland. Wij zijn er voor jou! 

Is it you we're looking for?

Openstaande vacatures

M. Pytlas
M. Pytlas
Happy Worker
Lees verder
"Ik had een onterechte boete ontvangen voor wegenbelasting. De afgelopen twee jaar heeft Happy Workers mij geholpen. Ondanks dat ik de meeste van deze tijd in Polen was. Uiteindelijk is de boete kwijtgescholden. Dankjewel, Happy Workers!"
Mateus Malinovski
Mateus Malinovski
Happy Worker
Lees verder
"Toen ik voor het eerst naar Nederland kwam had ik nog geen bankrekening. Daarom was het niet mogelijk om salaris te ontvangen. Michel en Dorota hebben mij tijdens deze periode geld geleend, zonder hier rente voor te vragen, zodat ik deze eerste paar weken kon overleven in Nederland."
Piotr Kowalski
Piotr Kowalski
Happy Worker
Lees verder
"Ik arriveerde in Nederland, maar door vertraging kwam ik te laat aan bij mijn verblijfplaats. Hierdoor kon ik de benodigde sleutel niet meer op tijd ophalen. Midden in de nacht hebben Dorota en Michel voor mij gezorgd. Ik kon dankzij hen een nacht slapen in een hotel."
Zbigniew
Zbigniew
Happy Worker
Lees verder
"Recent kwam ik laat thuis na werk, toen ik plotseling ernstige buikpijn kreeg. Ze regelden gelijk dat ik een dokter kon zien in het ziekenhuis. Ik spreek alleen Pools, dus ik kon mezelf niet verstaanbaar maken. Happy Workers trad op als vertaler via de telefoon. Bedankt, Dorota!"
Alexandru
AlexandruHappy Worker
Lees verder
"Ik heb geweldig werk gevonden bij een geweldig bedrijf. Dankjewel, Michel en Dorota!"
Marek P.
Marek P.Happy Worker
Lees verder
"Ik verbleef in Nederland toen een voormalig werkgever mijn salaris niet betaalde. Gelukkig heb ik toen Michel en Dorota gevonden. Zij hielpen mij direct met het vinden van een nieuwe baan. Ik werk nu alweer meer dan 6 maanden voor Happy Workers."
Vorige
Volgende

Wat zijn de voordelen?

Ons aanbod

 • Goed salaris

 • Contract volgens Nederlandse wetgeving

 • Goede huisvoorziening

 • 24/7 begeleiding van medewerkers van Happy Workers

 • Werken bij gerenommeerde bedrijven en bureau’s. 

Hoe gaan we te werk?

Wat je kunt verwachten.

 • Stap 1

  Stuur ons je cv

 • Stap 2

  Wij vinden een baan voor je

 • Stap 3

  We informeren je over belangrijke zaken, zoals:

  - Salaris
  - Huisvesting
  - Werkomstandigheden

 • Stap 4

  Je komt naar Nederland en wij introduceren je bij je nieuwe werkgever

 • Stap 5

  Heb je vragen of problemen? Happy Workers staat 24/7 voor je klaar!

Michel Boerdam.

Michel is de oprichter van Happy Workers. Hij heeft meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie. Door de jaren heeft hij een betrouwbaar netwerk opgebouwd van eerlijke werkgevers, die gegarandeerd betalen. Michiel zorgt voor een zo hoog mogelijk salaris. Samen met zijn vrouw, Dorota, runt hij Happy Workers.

“Vertrouwen is ontzettend belangrijk. Wij zorgen dat je zoveel mogelijk van je leven kunt genieten. Je kunt op ons vertrouwen. Wij willen dat jij zoveel mogelijk geniet tijdens je werk. In ruil daarvoor verwachten wij dat we ook op jou kunnen vertrouwen. We are happy, when you are happy. Als je tegen problemen oploopt, kun je altijd op ons rekenen.”

– Michel  

Dorota Boerdam.

Dorota werkt als jobcoach en recruiter bij Happy Workers. Heb je problemen of vragen? Dorota lost ze voor je op. 17 jaar geleden kwam Dorota zelf van Polen naar Nederland, op zoek naar een baan. Ze weet daarom precies wat je nodig hebt.

“Het is inmiddels al meer dan 17 jaar geleden dat ik zelf van Polen naar Nederland kwam. Als voormalig werkzoekende weet ik precies wat jij, als Europees werknemer, nodig hebt:

– Goede huisvesting 
– Een goed salaris
– Iemand die je helpt als je tegen problemen oploopt.

“Dit waren destijds – en nu nog steeds – de belangrijkste punten. Wij zorgen dat we dit voor jou regelen.”

– Dorota

Ik zoek
een nieuwe baan

Ik zoek
werknemers