Informatie voor werkgevers in Nederland

Happy Workers EU is een werving- en selectiebureau met ruim 18 jaar ervaring in het selecteren van technisch geschoolde buitenlandse vakkrachten.

Happy Workers EU richt zich helemaal op het werven en selecteren van personeel. Dat doen we in opdracht van uitzendorganisaties en bedrijven. Als het nodig is, leveren wij ook begeleiding op de werkplek. Happy Workers EU gaat geen dienstverbanden aan en verzorgt niet het vervoer of de huisvesting. Wel blijven wij voor de werkgever het aanspreekpunt van door ons geworven werknemers. Wij concentreren ons werk op de Bouw en op de Techniek.

Onze filosofie

Happy Workers zetten zich maximaal in voor het bedrijf waar ze werken. Zowel werknemers als werkgevers zijn gebaat bij duidelijkheid, eerlijkheid en betrokkenheid. Die kwaliteiten scheppen een win/win situatie: het geheel wordt waardevoller dan de som der delen. Zo maakt Happy Workers EU het onderscheid en dat blijkt uitstekend te werken. Wij opereren tenslotte al 18 jaar heel succesvol - en happy - met buitenlandse werknemers. In onze visie hebben lange termijn relaties het hoogste Happy potentieel. Daarom zetten we daar vol op in. Want eigenlijk is het zó simpel: wij zien onze mensen graag Happy, want dan bent u 't ook..!

Nieuwsgierig, meer weten?

Nodig ons gerust uit voor een oriënterend gesprek. Een afspraak is snel gemaakt en verplicht u tot niets. U bent van harte welkom!