Happy Workers

voor werkgevers

Wij zijn een werving- en selectiebureau voor Europese werknemers in de bouw en techniek in Nederland.
We are happy, when you are happy.
 

Happy Workers voor werkgevers

Over ons.

“Mijn naam is Michel Boerdam en ik ben de oprichter van Happy Workers EU Recruiting. Ik werf en selecteer al meer dan 20 jaar Europese werknemers voor de bouw en techniek in Nederland. Wij focussen ons op het vinden van een geschikte baan voor werknemers en begeleiden hen tijdens hun verblijf in Nederland. Op deze manier proberen we ieder mogelijk probleem voor hen op te lossen of te voorkomen.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het werven van ZZP ers. Europese medewerkers die eerst ervaring hebben opgedaan in Nederland en nu graag met een eigenbedrijf in Nederland hun bestaan willen opbouwen. Ze zijn over algemeen zeer goed gemotiveerd maar vinden niet altijd hun weg naar de bedrijven. Door onze twee decennia ervaringen in de markt en onze goede naam onder Europese vakkrachten komen wij gemakkelijk in contact met de juiste ondernemers.

Mijn vrouw Dorota kwam 19 jaar geleden zelf als werkzoekende vanuit Europa naar Nederland. Zij weet daardoor precies wat onze Happy Workers nodig hebben.

De sleutel tot ons succes is het tevreden houden van zowel werkgevers, als werknemers dan wel ondernemer. Wanneer werknemers tevreden zijn verbinden zij zich ook graag aan een werkgever. Onze primaire doelstelling is dan ook om beide partijen een zo goed mogelijk aanbod  te doen. U als ondernemer weet als geen ander het belang van een langdurige werkrelatie. Daar ligt ook tevens ons ondernemings belang.

Wij komen graag met u in contact om te zien of wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijfsvoering.”

“We are happy, when you are happy.”